Novo vrijeme Apfel najavilo završnicu Lige prvaka u futsalu!

Makarski prvak Novo vrijeme Apfel otvorio je press konferenciju riječima sportskog direktora Borislava Vukovića:

Sigurno da smo uzbuđeni pred elitnu rundu Lige prvaka. Više nego smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima i momci jedva čekaju da utakmice krenu. Vjerujem da našu kvalitetu oni podcijenjuju i tu vidim našu šansu. Godišnji budžet ovih klubova je 6 do 8 miljuna eura. Za usporediti su španjolska i portugalska liga koje su uz rusku najbolje.

Kapetan Mate Vuković je kazao:

Puni smo samopouzdanja jer smo prvi u prvenstvu i bez poraza. Jedino Duje Bajrušović ima malu ozlijedu. Jedva čekamo utakmice i ne mislimo se predati.

Igor Osredkar je oslonac ove momčadi, a evo kako on najavljuje turnir:

Puno dobrog smo napravili dosada, a u Lisabon idemo dati svoj maksimum i ostaviti srce na terenu. Imamo tešku grupu, ali to ne znači da idemo na izlet. Ako mi budemo pravi vjerujem u dobre stvari. Mi ćemo krenuti ofenzivno i vidjet će oni našu kvalitetu.

Mijo Pašalić predsjednik kluba je izvjestio o gledanju utakmica na malim ekranima:

Želja nam je da sve naše utakmice budu na HNTV-u. U Makarskoj će se napraviti zajedničko gledanje utakmice, a za to je zadužen naš dopredsjednik Jozo Gudelj. Želim da budemo ozbiljni, a mi to jesmo i to je meni bitno. Imamo karakternu ekipu koja pokazuje da igraju jedan za drugoga.

 

Mario Jurić

By | 2018-11-12T16:47:12+01:00 12.11. 2018.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment