Odgoda susreta Inter-Hajduk igra se u utorak !

Zbog loših vremenskim uvjeta i televizijskih prava odgađa se utakmica MAXTV 1.HNL koja se trebala igrati u Zaprešiću ove subote između domaćeg Intera i Hajduka. Novi termin utakmice je u utorak u 17.00 sati.

Evo i pisano teksta povjerenika za natjecanje Josipa Breznija:

“Inter Zaprešić podnio je 4. ožujka 2016. zamolbu da se odigravanje utakmice 26. kola MAXtv Prve lige Inter Zaprešić – Hajduk koja je zakazana za 5. ožujka 2016. odgodi budući da je na kišom natopljeni teren palo oko 5 cm mokrog snijega koji onemogućava bilo kakvu pripremu terena za normalno odigravanje utakmice. 

S obzirom da je u postojećim uvjetima upitno odigravanje utakmice, kako bi se izbjegli nepotrebni troškovi zbog moguće odgode utakmice odlukom suca, postignut je dogovor sa HNK Hajduk da se utakmica odigra u utorak 8. ožujka.

Sa zahtjevom i dogovorom klubova upoznat je ugovorni partner za TV prava MAXtv Prve lige te se složio s promjenom prema zamolbi. 

Budući da su dobivene sve potrebne suglasnosti, a u cilju osiguranja kvalitetnijih uvjeta za odigravanje utakmice, nema zapreke za odgodom utakmice za tri dana.” 

By | 2016-03-04T09:44:43+01:00 04.03. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment