Omladinac pobijedio Uskok!

Omladinac – Uskok 2:1. Vranjic, SC Kava. Sudac: Srečko Pleština (Klis). Gledatelja 250

Strijelci: 0:1 Baković (24′) 1:1 Biskupović (33′) 2:1 Grabar (41′)

Omladinac: J.Radić – Erceg, Ćopo, Šunjić, Lozić – Kapitanović, Nerlović, R.Vrdoljak – Orlović, Grabar, Biskupović. (još su igrali: Šimić, Gagić, Podrug, Božić, Vukičević M.Radić, Radmilo, Dzemailji, Čorić).Trener: Valentino Roglić.

Uskok: Duvnjak, M.Vučemilović, D.Vučemilović, Žižić, Plaština, Baković, Radovniković, Vrdoljak, Teklić, Maretić, Ninčević. (još su igrali: Markulin, Stojić, Vojković, Duvnjak, Mihovilović, Radić, Bitunjac, Bilojelić, Čubelić, Buljan. Trener: Vinko Marača

Prvi polufinalni sraz 17. izdanja Memorijala prof. Slaven Jurić ponudio je veliko iznenađenje. Iako je Uskok bio veliki favorit, slavio je Omladinac. Doduše po uvodu je izgledalo da će klišani sigurno do pobjede jer su se redale prigode gostiju koje je krotio raspoloženi vratar domaćih Josip Radić. Ipak u u 24 minuti Radić je bio nemoćan jer je Baković bio precizan. Nakon toga kao da se Uskok zadovoljio, a hitri Biskupović je iskoristio bijeg Grabara i poravnao rezultat. Nova greška obrane Uskoka opet je kažnjena pri kraju prvog dijela jer je grešku vratara Duvnjaka iskoristio Grabar i doveo plavocrne u vodstvo. U drugom dijelu Omladinac je sigurnom igrom očuvao stečenu prednost i izborio plasman u finale vranjičkog turnira. U drugom susretu Solin je s 3:0 bio bolji od Zagore pogocima Peze, Bašić-Šiška i Šimunca. Pa će o pobjedniku odlučiti susret Omladinac – Solin u 18.30 sati dok za 3.mjesto Zagora i Uskok igraju u 16.30 sati.

 

Mario Jurić

By | 2019-08-07T22:28:20+00:00 07.08. 2019.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment