Poznata imena na turniru 4.kafića: Livaja i Gvardiol igraju zajedno!

Ovog petka 23.prosinca održana je posljednja press konferencija jedne lijepe, plemenite, dvadesetogodišnje tradicije koja nam je uljepšavala Božić. Poljednjnje izdanje božićnog turnira ‘4 kafića – memorijal Dino Petrinović’ i ove godine se igra na blagdan Svetog Stjepana 26. prosinca na Gripama, a prvo polufinale na rasporedu je u 16 sati. Igrat će Antique Bar/Restoran Duje i Vivas, a nakon njih na teren će Camel i Kauri. Evo kako je to najavio Damir Karaman glavni organizator turnira:

Ove godine je turnir jači po imenima. Tako i zaslužuje jer je zadnji. Radili smo cijelih godina za ‘Centar Mir’, postala je stvar prestiža igrati na ovom turniru. Ove godine između polufinala nema revijalne utakmice. Nastupit će folklorni ansambl Jedinstvo čiji je član bio pokojni Dino Petrinović. Pripremili smo bogate nagrade. Svaka ulaznica ima kupon. Izvući ćemo šest-sedam ljudi koji će gađati stativu. Ulaznice se mogu kupiti u lokalima koji sudjeluju na turniru, cijena je 50 kuna.

U ime Antique Bara i restorana Duje  Marko Bralić Keto obznanio je postavu:

Za nas će igrati: Tonći Gabrić, Joško Gvardiol, Martin Erlić, Stipe Biuk, Nikola Kalinić i kapetan, jedan jedini Marko Livaja. Uz njih će još biti: Emir Sahiti, Tonio Teklić, Luka Vušković, Ivica Vastić, Ivan Klasnić, Ivica Križanac, Marin Tomasov, Niša Saveljić, Jerko Marinić Kragić, Nikola Tomičić i Zdravko Prkić. Treneri su legendarni Mladen Perica Štrla uz asistenciju Marijana Budimira. Bit će nam izuzetna čast što će doći i izbornik Zlatko Dalić, kojem ujedno čestitam na velikom uspjehu. 

Vlatko Đolonga najavio je postavu Vivas bara:

Zadnje dvije godine sudjelujem kao kafić, prije toga kao igrač. Nadamo se da bi mogli iznenaditi kombinacijom starih i mladih igrača Hajduka. Keto je uhvatio sve što se može. Bit će teško kao i svake godine. Pralija, Butorović, Kažimir Vulić, Stanko Bubalo, Mate Bilić, Darko Miladin, Dario Šimić, Luigi Mišević, Ivan Dolček, Romano Obilinović, Roko Šimić, nadam se da će uspjeti doći, zatim Mate Antunović, Jurić-Petrašilo. Dosta nas je poremetilo Svjetsko prvenstvo, ali mislim da ćemo biti ok.

Osnivač turnira Ivica Mornar vodi Camel. Evo njegove najave: 

Emocije su tu. Osjećam tugu i zadovoljstvo. Zadnjih dana se ne mogu riješiti tog osjećaja. Kad se probudim stalno razmišljam o tome. I nebo plače, nije nikad kiša padala u 12. mjesecu. Ovaj turnir je napravio nešto plemenito od nas, učinio nas boljim ljudima. Ovo sada izgleda super, krasno, divno, ali bilo je i kriznih situacija. Drago mi je što smo uspjeli izgurati daleko. Ovo je turnir koji je prepoznat u široj Hrvatskoj. Za nas će igrati: Karlo Sentić, Vladimir Balić, Hrvoje Vejić, Biliškov, Ipša, Maloča, Strinić, Subašić, Mornar, Vrcić, Šarić, Niko Kranjčar, Nikica Jelavić, Jurica Buljat, Tonći Martić, Dalibor Zebić, Ivica Bančić, Tomislav Rogić, Mario Stanić, Boris Živković, Robert Prosinečki, Tomo Erceg, Ivan Mamut, Niko Vejić, Vlade Budimir, Filip Budić i Luka Vranješ. Treneri su Ivan Pudar, Denis Putnik i Nikica Cukrov

Za Kauri sastav je objavio Branimir Merčep :

Mi nismo tu bili od početka. Čast nam je što smo pridonijeli turniru s igračima i u humanitarnom radu. Dvadeset godina je respektabilna brojka. Vrijeme je da se to završi. Malo nas je poremetilo Svjetsko prvenstvo. Antonio Ježina, Ibričić, Moro, Filip Bradarić, Petar Bosančić, Špiro Peričić, Mario Ćurić, Ivan Krolo, Stipe Bačelić-Grgić, Nikola Pokrivač, Mario Pašalić (čeka se još potvrda). Trener je Tiho Trogrlić kao zamjena za Armanda Marenzija koji je u Dubaiju. Želio bih da dođe i trener Hajduka Mislav Karoglan, ali ima problema s grlom. 

By | 2022-12-23T12:21:09+01:00 23.12. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment