Pušnik najavio Inter !

Dan prije utakmice Marijan Pušnik je najavio susret sa Interom ove nedjelje. Prvo se osvrnuo na ozlijeđene igrače.

Poznato je da je još pod ozljedom Ismajli. On još trenira bez lopte, osjeća malo bolova, ali i on će u ponedjeljak najnormalnije početi s radom. Ostali su svi na raspolaganju, na svakom mjestu imam izbor, to me raduje. Imam slatke brige, momci su radili vrlo dobro, s puno entuzijazma, energije i agresivnosti. Nadam se uz malo bolje vrijeme da će biti dobra utakmica i naša pobjeda.

Slijedio je upit novinara jesu li svi igrači spremni sad kad se bliži derbi s Dinamom a Pušnik je na to kazao:

Nasmijali ste me. Za nas je svaka utakmica derbi, tako je to u Splitu. Momci dobro rade, a jasno je da bi svi voljeli igrati protiv Dinama, makar bi me više radovalo da svi jednako tako uđu i protiv Intera, Splita, te Slavena i Cibalije vani.

Jedan upit bio je vezan uz igru dugim loptama…..

Duge lopte su zabranjene. Želim da se na Futacsa centrira u završnici pošto ima dva metra. No, dobra lopta u dubinu je opasna, normalno da mu je želimo dati u posjed, ali sve to po zemlji. U Rijeci sam bio jako razočaran, previše se nabijalo, momci nisu dobro taktički odigrali. Bio bi to apsurd da samo nabijamo, ja baš tražim igru po zemlji, ali ponekad i treba neka duga lopta.

Pušnik je na kraju kazao………….

Želio bih da opet napad i veza prorade, da damo više golova, te da se smanje teze kako nemamo igru. Svi bismo mi željeli da bude fešta i golovi i lijepo vrijeme, ali u konačnici su najvažnija tri boda. neka bude pola kao na treningu, gdje su igrači samouvjereni. Vjerujem u njih.

 

By | 2016-11-26T16:25:05+01:00 26.11. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment