Pušnik: Nismo dali gol pa nismo zaslužili više

Nakon utakmice popričali smo sa Marijanom Pušnikom kako je on vidio ovaj susret bez golova. Evo što je rekao u uvodu:

Nismo dali gol pa nismo ni zaslužili tri boda. Bili smo bolji kroz cijelu utakmicu. Imali smo inicijativu i pritiskali gol Istre. Domaći vratar Ivušić je bio igrač utakmice, skinuo je tri zicera sa crte i još je obranio dva, tri dobra udarca. Previše smo bili samostalni u tim akcijama, nismo tražili suradnju a ja to želim. Nedostajao nam je zadnji pas i pravovremena utrčavanja posebno na prvu vratnicu. Tu nismo bili dobri, posebno da pogodimo svog suigrača loptom. To je glavni razlog zašto ne nosimo tri boda iz Pule. 

Što ste još vidjeli ?

Nisu momci igrali loše. Vidio sam da su se momci trudili, ali je nedostajalo mirnoće. Ponovit ću tu mirnoću i u najvažnije zadnjem pasu. Tada smo previše komplicirali. Nismo dobro pucali na vrata sa odstojanja. 

Na klupi ste se strašno ljutili kada lopta ide u zadnju liniju ?

Ljutio sam se i to što smo radili nije imalo smisla. Igralište je bilo loše za oba tima a takvom loptom možemo samo napraviti sami sebi problem jer bi lopta skakutala. Punom je bolje prenijeti loptu prema napadačima što sam i tražio. 

Još ste još u igri primijetili a da vas je smetalo ?

Jako loše smo centrirali danas. U tri , četiri navrata samo je to falilo za pogodak a prigode su bile izgledne. Mojim igračima je još uvijek u glavi bez obzira na proces rada da odigraju neke stvari drugačije , krivio. A to je proces koji traje i ne može se riješiti preko noći. Treba puno raditi da se to ispravi.

Jesmo bi izgubili dva boda danas ?

Ja isto mislim da smo izbili dva boda. Uz svo dužno poštovanje prema Istri koja se borila i dala sve od sebe. U ovakvim utakmicama u kojima ima ovakvu inicijativu treba pogoditi gol.

Mislim da je Marijan Pušnik sve rekao. Nakon ovih riječi zaključili smo ovaj razgovor.

 

 

By | 2016-10-22T16:04:53+02:00 22.10. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment