Pušnik o Lokomotivi: Trebamo pobjedu i čekati kiks

Po običaju dan prije utakmice održao je službenu konferenciju trener Hajduka Marijan Pušnik. Kako vidi dvoboj Hajduka sa Lokomotivomi što se radilo u pripremi iste:

U ovom vremenskom intervalu pokušavali smo osvježiti igrače, te popraviti nešto na planu kondicije. Bitno je bilo isto i ozlijeđene osposobiti. Pokušavali smo se i uigrati.  Imali smo problem s ozljedama, dok je samo Kalinić bio s reprezentacijom, odigrali smo i neke prijateljske utakmice. Jasno da sam se zaželio igre za bodove. Prijateljske utakmice su dobre, ali nisu pravi pokazatelj snaga, Imotski i Hvar nisu neki jači protivnik, uz dužno poštovanje. Raduje me što su momci odigrali ozbiljno obje utakmice. Baš kao i druga momčad jučer. 

Što priželjkuje od svojih igrača ?

Nema nikakve dvojbe, trebamo kontinuirano igrati na pobjedu i čekati kiks Osijeka i Dinama. Hajduk u svakoj utakmici ide na pobjede, s tim pritiskom se moramo nositi. Ponekad se to okrene, ali u svakoj domaćoj utakmicu očekujem pobjedu, ali ćemo sigurno i u Koprivnic i u Vinkovce pobijediti. Sa 13 bodova bih bio vrlo zadovoljan.

Slijedeće pitanje o Ohandzi , nije bilo baš ugodno treneru “bijelih” Marijanu Pušnika . Hoće li biti u konkurenciji za sastav s obzirom da nije produžio ugovor s Hajdukom, glasio je upit kolege novinara…..

Iznenadili ste me jer to još ne znam. Ohandza je, poput Vlašića, bio u procesu rehabilitacije, još su ga “stisnula” i leđa. Jučer je bio na treningu, dobro raspoložen, on je igrač Hajduka i sutra će biti među 18. Sportski direktor Mario Branco je otišao u Zagreb, a s predsjednikom nisam pričao. Tako da ne znam ništa o tome.

By | 2016-11-18T14:50:27+01:00 18.11. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment