Pušnik o Maccabiju: Nadam se uspjehu

Nakon što je iz Nyona stigla vijest da je slijedeći Hajdukov protivnik Maccabi iz Tel Aviba, novinarima su komentirali ždrijeb prvo Marijan Pušnik a zatim igrači  Zoran Nižić i Tino Sušić. Pušnik je rekao:

Dobili smo jakog protivnika.To je klub sa puno međunarodnih igrača i imaju samo jedan poraz u proteklih godinu dana. Dobro ćemo ih analizirati. Nadam se uspjehu.

Malo ste suzdržani u izjavama jer smo mogli u Nyonu i lošije proći ?

Nisam loše volje ali ni sa jednim od klubova koji su nam mogli biti protivnici. Puno poštovanje prema njima ali Maccabi ćemo dobro proanalizirati. Znati ćemo se pripremiti. 

Rekli ste jučer da želite uzvrat u Poljudu ?

Ako je nešto naša prednost to je uzvrat u Splitu. Taj uzvrat i naravno naša vjerna publika. 

Kako vidite sadašnji Hajduk ?

Tim se diže i igramo sve bolje iz utakmice u utakmicu. U Tel Avivu moramo biti bez grešaka i biti na visokom nivou ukoliko želimo dobar rezultat.

O slijedećem suparniku prvo je govorio Nižić ?

Radi se o pravoj ekipi i o igračima koji su igrali u Chelseu i Liverpoolu. Nadam se da će obrana naša prestati “škripit”. Mislim da nam treba malo vremena da se uigramo. Tako je bilo i prošle godine. 

Sušić o Maccabiju je rekao ?

Moramo nastaviti igrati kako smo igrali dosada. Za njih igra moj suigrač iz reprezentacije BIH Medunjanin koji je njihov ponajbolji igrač. 

By | 2016-08-05T12:27:38+02:00 05.08. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment