Pušnik o Slaviji: Napravili smo korak unaprijed!

Nakon pobjede od 1:0 zadovoljan je bio trener Hajduka Marijan Pušnik:

Slavia je jak tim a mi smo pobijedili i sretan sam. Igrači su napravili korak naprijed i u svakoj utakmici imao dobro poluvrijeme. Važan je jedino IASI a nama preostaje još utakmica sa Junakom prije EL. Uvijek se može bolje. Kada saberemo ovaj mjesec zadovoljan sam i mislim da možemo još puno bolje. 

Što je sa krilnik napadačem Saidom ?

Trebao je biti iznenađenje ali sada kad me pitate reći ću vam  on još nije bio spreman. 

IASI ?

Našeg suparnika IASI je gledao Marko Lozo. Igrali su sa Fenerbahce. Igraju jako tvrdo. Dobri su u prekidima. Ne igraju na rizik i stalno je devet igrača iza lopte. Igraju na nulu i dobri su u tome. Nisam takav da kažem da će biti gotovo u prvoj utakmici. Nadam se punom Poljudu i pravoj atmosferi u drugoj utakmici.

O novim igračima je rekao:

Futacs je klasa A  a svi ostali igrači tek dolaze. Maganto ima tehničko znanje a treba se pripremiti. On nije registriran i neće participirati za Europslu ligu. Memolla danas nije bio pravi ali nam on treba ako odu Nižić, Milić, Sušić….

Hoće li svi igrači igrati u Sinju ?

Ćosić ima tri šava, Sušića boli gležanj a odmarat ću Jeffersona, Kožulja, Vlašića…. Moram neke igraće sačuvati za susret u Rumunjskoj. Said će dobiti pola sata. Bit će to pravi Hajduk. 

 

By | 2016-07-07T19:24:14+02:00 07.07. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment