Pušnik u Vinkovcima: Pobjedi se ne gleda u zube

Umorno ali zadovoljno je izgledao trener Hajduka nakon pobjede njegove momčadi u Vinkovcima. Pred sam počatak press konferencije na dobacivanje jednog kolege iz Vinkovaca jeli Hajduk spreman samo je prozborio: Nismo mi još spremni. Prvo je riječ dobio baš trener Hajduka Pušnik :

Najprije čestitam mojima momcima na prva tri boda u novoj prvenstvenoj sezoni. Naravno čestitam i domaćinu koji nas je u dva navrata dobro stisnuo. Pobjedi se ne gleda u zube. Neki moji momci su me zadovoljili a neki proširili našu momčadsku konkurenciju. Poruka moja je da treba još pun puno raditi. Kolegi Mršiću čestitam na zalaganju njegove momčadi.

Tko vam se dopao od vaših igrača ?

Šimić i Pejić su baš dobro odigrali utakmicu. Dobro su čuvali obrambeni dio. Jefferson je bio dobar u sredini i Niksi (Nikola Vlašić). Nije mi namjera nikoga isticati. Ono što nije bilo dobro je što smo premalo držali loptu a neki nisu stali kako treba i gubili smo poziciju. To je očekivano ja sam tek tu mjesec i pol dana.

Zamjena Ercega ?

Ante nije sasvim spreman ali se podredio kolektivu. S njim povečavamo konkurenciju. U nekim fazama nije razumio pressing pa se puno vračao prema nazad ali zadovoljan sam trćao je puno i htio pokazati što zna.

Što vas najviše smeta ?

Izgubili smo puno duela i tu se nismo snalazili.

Obratio se i trener Cibalije Stanko Mršić ?

Mi nismo realizirali svoje prigode a Hajduk je iz jedne dao dva pogotka. Ona prva koju je promašio Ugrina mogla je odvesti susret u drugi smjer. Imali smo prigoda ali nismo imali strijelca. Problem nam je i što dvojac Mišić i Žderić nisu igrali zbog tri kartona. Sa njima ćemo biti opasniji. Falilo je hrabrosti a Vitaića nije išao ni šut. Čestitam Hajduku i želim im puno sreće u Europi.

By | 2016-07-17T21:46:43+02:00 17.07. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment