Simić: Osjećali smo se kao doma, žao nam je što ne idemo sretni kući!

Nakon posljednjeg susreta 12.kola HT Prve lige gdje su Lokomotiva i Hajduk u Kranjčevićevoj ulici podijelili bodove, svoje viđenje utakmice dao je standardno dobar Stefan Simić…

Lokomotiva i Hajduk podijelili su bodove u današnjem susretu. Kako ste Vi vidjeli utakmicu?

-Došli smo ovdje po sva tri boda, nažalost to nismo uspjeli ostvariti. Falila nam je završnica, trebali smo biti konkretniji i to je sve što mogu reći ovako odmah nakon utakmice.

Koliki je sada žal za propuštenom prilikom Hamze u prvih 20 minuta kada ste dominirali terenom?

-Pa žao nam je za svaku propuštenu šansu što nismo iskoristili, ali to što je sada bilo na njemu, sljedeći put se može dogoditi nekome drugome. Mi se držimo zajedno i vjerujemo da ćemo u sljedećoj utakmici protiv Slaven Belupa iskoristiti danas propuštene šanse.

Kako komentirate završetak prvog poluvremena u kojem je Lokomotiva bila bolja pa onda i Hajdukove šanse u drugom poluvremenu?

-Oni nisu imali neke konkretne šanse, možda su bili malo više na lopti, ali mi smo bili kompaktni i izdržali smo taj njihov nalet. Jednostavno, rekli smo si kako ćemo odigrati u drugom poluvremenu, mislim da smo na neki način to i ostvarili, ali nažalost nismo uspjeli pretvoriti to u tri boda.

Dosta gledatelja, nezadovoljni navijači na kraju…

-Nisu samo oni nezadovoljni, nego smo i mi. Došli smo ovdje po tri boda, osjećali smo se ovdje više doma nego kao u gostima, bilo je stvarno dosta naših navijača i htio bih zahvaliti im. Krivo nam je i žao što ne idu sretno kući kao što ne idemo ni mi.

Zašto Hajduku na gostovanjima baš i ne ide najbolje?

-Pa ne znam, na putu kući ćemo razmisliti o tome.

Nakon dugo vremena Hajduk više nije prvi na tablici, a ima utakmicu više…

-Pa dobro, tek smo počeli drugu četvrtinu prvenstva. Još ima dosta utakmica, dosta derbija s Dinamom. Idemo utakmicu po utakmicu, uvijek s tim da hoćemo pobijediti.

U obrani danas nije bilo Ismajlija, činilo se da je sa Svatokom to okej izgledalo…

-da, naravno, Saša (op.a. Svatok) je odigrao dobru utakmicu. Vjerujem da je to naša snaga, da svi igrači, i oni koji igraju manje , i oni koji igraju više, dosta smo skupa kao jedna dobra ekipa. Svi dosta dobro treniraju i to pokazuju kada uđu na teren. S Ismom (op.a. Ismajli) sam odigrao dosta utakmica, ali Saša je danas bio vrlo dobar.

Je li ovo tihi alarm za utakmicu protiv Belupa na Poljudu s time da nas ubrzo očekuje i dvostruki susret s Goricom… Možemo li se tu dignuti?

-A dignuti… Ne znam iskreno što da vam kažem, odigrali smo 0:0, nismo odigrali katastrofa. Imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili. Falio nam je gol. Sada dočekujemo kući Slaven Belupo, a svi znamo kakvi smo kući i što igramo. Dat ćemo sve od sebe u toj utakmici, vjerujem da će navijača biti puno kao i uvijek, da ćemo imati dobru atmosferu i na kraju ćemo svi slaviti.

 

Foto: Luka Mladinić (Hajdučki portal)

By | 2019-10-21T00:55:22+02:00 21.10. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment