Stipica odlazi

STIPICA ODLAZI IZ HAJDUKA!

Dvadesetsedmogodišnji Hajdukov vratar Dante Stipica na svoj je rođendan dogovorio rastanak s Klubom. Ugovor mu je istjecao ovog ljeta, 30.lipnja, no sporazumnim dogovorom s Hajdukom raskinut je mjesec dana ranije.
Cijelu je svoju dosadadašnju karijeru Stipica proveo u Hajduku uz kraće posudbe u GOŠK-u, Solinu, Zmaju iz Makarske te Primorcu iz Stobreča. Otkako je debitirao 13.svibnja 2010.g protiv danas ugašene sesvetske Croatije, upisao je ukupno 71 službeni nastup među vratnicama, a od toga u netom završenoj sezoni njih 25, točnije 2 250 minuta. Podsjetimo, Stipica je oduševio navijače svojim obranama u finalu Kupa protiv Dinama.
Nakon sastanka s Hajdukovim sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem koji ga je neuspješno pokušao nagovoriti na ostanak, Stipica se sastao i s predsjednikom Kosom koji mu je potpisao papire za razlaz. Navodno karijeru nastavlja u inozemstvu, a na stolu su tri konkretne ponude. Želja mu je otići u klub koji će imati visoke rezultatske ciljeve te u kojem će zasigurno braniti.

Tena Josić

By | 2018-05-31T09:14:20+02:00 31.05. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment