Sudac i delegat – ništa o incidentu ?!

Delegat utakmice Hajduk-Rijeka Davor Ivić kao i sudac Mario Zebec u službeni zapisnik nisu ništa upisali vezano za ulazak gledatelja sa tribine u teren za igru. Tek je delegat najavio dopunsko izvješće dok sudac u rubrici isključeni igrači i incidenti ništa ne spominje čak ni mogučnost dodatnog izvješća. Sudac Zebec je u svojoj rubrici naveo slijedeće:

“U 55. minuti glavni sudac zaustavlja igru zbog ubacivanja zapaljivih naprava u teren za igru (11) i ubacivanja zapaljivih naprava oko terena za igru (30 ). Sve navedeno se dešavalo ispod sjeverne tribine gdje su bili smješteni domaći navijači. Nakon 3,30 min. glavni sudac nastavlja utakmicu jer su stvoreni regularni uvjeti za nastavak igre.”

Mislim da ovaj broj zapaljivih naprava, sigurno nije pobrojao sudac dok je vodio utakmicu pa ista ni ne pripada njegovoj domeni samog upisivanja u zapisnički dio kojeg potpisuje sudac već pripada isključivo ulozi delegata. Delegata koji je svoj posao odradio kako? Možda se ne zna obnašati dužnost ili se nema hrabrosti ? Obe činjenice su poražavajuće……

 

By | 2017-03-12T14:32:44+01:00 12.03. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment