Svidio se Ćubelić !

Hajduk je remizirao u ogledu sa starim znancem. Njemački HSV bio je pravi test za sastav Valdasa Dambrauskasa. Ukoliko želite kratku analizu ove prijateljske utakmice onda je najbolja konstatacija da je napadački bilo dobro a u obrani mora biti bolje. Posebno se svidjela hajdučka mladost. Biuk o kojem smo već pisali i posebno danas razigrani Ivan Ćubelić. Mladi Solinjanin je “iskočio” pokazao svoj talent koji je brusio na “kaljenju” u Dugopolju prošle sezone. Prateći treninge ovih priprema u Austriji trener Dambrauskas mu daje povjerenje, a današnje izdanje, akcije i pogodak na utakmici protiv HSV pokazuju da je na pravom putu. Evo kako je vidi svoj nastup:
Utakmica je bila teška nakon napornih priprema. Imali smo jakog protivnika HSV kojem je ovo bila prva utakmica, a nam druga. Noge su malo teške od priprema, ali sve u svemu je bila dobra utakmice.
Osjetili ste loptu Biuka…
Stipe je dao pas iz zadnje linije koji je mislim bio namijenjen za Kalinića, ali Vušković je pustio loptu prema vrataru i ja sam iskoristio tu grešku. Presjekao sam glavom i zabio.
Otkrio nam je nakon utakmice kako se i snašao s prvom momčadi, a i koliko mu je pomoglo iskustvo posudbe u Dugopolju….
Mislim da dobro treniram i da sam dobro odradio ove utakmice. Sad ćemo odraditi još jednu pripremnu pa ćemo vidjeti što dalje. Ove pripreme su mi lakše nego prošlogodišnje jer imam sad sezonu seniorskog nogometa iza sebe. Mislim da je uvijek bolje ići u seniorski nogomet nego ostati u juniorskom, znači otići na posudbu je bolje gdje ćeš više igrati. Bolje igrati u nekom nešto lošijem klubu, nego otići u top klub i grijati klupu. Posudbe su zapravo za mlade igrače jako pozitivna stvar. Iza priprema ćemo vidjeti i koji će biti moj status. Dat ću sve od sebe da ostanem tu s prvom momčadi.
By | 2022-06-29T21:35:22+00:00 29.06. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment