Bašić:Kopić je donio pressing! Said:Ovo je bio moj trenutak!

Toma Bašić izgledao je zadovoljno nakon utakmice:

Zadovoljni smo prvim poluvremenom, odigrali smo ga vrhunski i poveli sa 3:0. U drugom smo htjeli privesti utakmicu kraju, ali oni su promijenili formaciju podigli svoju igru. Ovo je put kako trebamo dalje i pokušati nešto napraviti.

Kakva je atmosfera u svlačionici:

Svi smo sretni zbog ova tri boda. Istina je da su oni u određenim problemima, ali uvijek je teško gostovanje protiv Istre

O novom treneru je rekao:

Naš novi trener Kopić je unio novosti a to je presing kojega ćemo igrati. Trebamo još puno analizirati kada ući u presing. Mi smo to pokušali odigrati ali nije dobro da se sasvim ispucamo u prvom poluvremenu.

 

Ahmed Said je bio jako zadovoljan jer je povratak u momčad donio dobru partiju i pogodak a bio je i najbolji pojedinac ovog susreta:

Ovo je bio moj trenutak. Drago mi je da sam pokazao da sam dobar igrač. Ne želim razmišljati o prošlom vremenu i to što me nije bilu kadru. Iza nas je loš period a na nama je da navijačima pokažemo da se ono loše neće ponoviti i da ćemo svojim angažmanom doći do prvenstveno dobrih igara i rezulatatskog kontinuiteta. 

By | 2017-11-19T21:17:45+01:00 19.11. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment