Tramazzani: Vrlo sam sretan! Caktaš je važan igrač!

Paolo Tramezzani mora biti sretan nakon pobjede u Jadranskom derbiju. Evo što je rekao nakon utakmice:

Mislim da svi znamo koliko je ova utakmica važna za naše navijače, to je Jadranski derbi. Možda smo bolje igrali protiv Osijeka i Dinama, ali ovdje smo vjerovali do zadnje minute i vrlo sam sretan. Imamo puno stvari za popraviti, napravili smo neke greške, ali moramo nastaviti istim pristupom, istom odlučnošću.

Nas je prvenstveno zanimao sustav, njega je Tramezzani mijenjao i igrači su se dobro snalazili u novim ulogama:

Znate da smo povezali ove dvije utakmice. Proveli smo sedam dana zajedno, analizirali susrete i da smo pokušali nešto promijeniti. Rijeka je vrlo dobra, imaju brz protok lopte, opasni su na krilima. Mi smo se pripremili za njih. Moramo ostati pozitivni, ali ako kiksamo u sljedećoj utakmici kod kuće, onda opet krećemo od nule. Ne želim više vidjeti utakmicu kao što je bila ona s Lokomotivom u Splitu.

Na kraju nešto o Caktašu kao junaku ove utakmice…..

Vrlo sam sretan zbog njega. Gledam na njega kao i na sve druge igrače. Nekoliko dana se nije osjećao dobro, ali sada se vratio i jako mi je drago. Nije mu lako ostati koncentriran, raditi ali evo vidite da stigne i nagrada. Nisam ga ja otkrio, znate kakav je. Znate koja je pozicija koju ima u klubu ali opet je pokazao koliko je dobar igrač. On je jako važan igrač i vođa ove momčadi.

Mi bi dodali Miji Caktašu je ovo deveti pogodak u 19 nastupa kontra Rijeke.

 

By | 2021-02-11T19:37:26+00:00 10.02. 2021.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment