Tramezzani: Žalim što nismo ostali s 11 igrača!

Nakon utakmice u Koprovnici Hajdukov trener Paolo Tramezzani iskazao je žaljenjen za prosutim bodovima koji su bili u džepu nakon prvog dijela i ranog vodstva pogotkom Dimitrova:

Morama kazati uvodno da žalimo što nismo završili utakmicu s jedanaest igrača, jer uvjeren sam da bismo onda više igrali naš nogomet. Sigurno bi bili oprezniji, naravno i koncentriraniji i bolji. Tada bim održali koncepciju i manje bismo morali pomicati igrače a radili bih manje promjena u igri.

Trener Hajduka je također istaknuo zadovoljstvo prvim nastupom i debitanstskim rolama dvojicom mladih igrača. K tome Skorupu je uz svoj prvi službeni nastup imao i asististenciju za pogodak Dimitrova, dok je Ševelj nastupio u zadnjoj liniji gdje je zatvarao poziciju koju je držao isključeni Todorovića:

Ja kao trener volim postavljati mlade igrače u momčad, momke koji su gladni i željni igre, a koji Hajdukov dres nose još od djetinjstva. Njihov ulazak ima svoj smisao, kao i odgovornost. Oni su Koprivnici imala dobar nastup. Trebaju nastaviti raditi i dalje. Njih obojica su nastupom za Hajduk ostvarili svoj san, ali ovo je samo prvi korak na njihovom nogometnom putu i moraju ih napraviti još puno toga.

Sada ide na derbi s Dinamom u Maksimir:

Netrebamo govoriti što znači utakmica s Dinamom. Dobro znam koliku vrijednost i važnost ona ima. Dobro ćemo se pripremiti, odmah ćemo se regenerirati, vratiti energiju i učinit ćemo sve što moguće da utakmica ode na našu stranu. Potrebna nam je jedna velika i jako dobra predstava za ostvariti željeni rezultat.

By | 2021-04-21T10:50:08+02:00 21.04. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment