Trener Leko nakon Gorice: Nije stvar rezultata, Hajduk mora biti bolji

Trener Hajduka Ivan Leko nakon poraza od Gorice: Nije stvar rezultata, Hajduk treba biti puno bolji

Hajduk je danas gostovao u Velikoj Gorici kod Gorice. Drugu utakmicu zaredom Hajduk gubi u sudačkoj nadoknadi. Susret je nakon 90 minuta prokomentirao strateg Bijelih, Ivan Leko

Bilo je i težih poraza, ali ovaj jako boli. Imali smo dva tjedna nakon poraza od Istre, trebali smo bolje ovo odigrati. Teren nije nikako bio u dobrom stanju i odmah smo shvatili da će ovo biti teška i krvava utakmica na rezultat i da ćemo trebati malo sreće. Imali smo u prvom dijelu dvije odlične prilike, nismo postigli pogodak. Na kraju smo zabili taj lijepi gol iz prekida pa primili odbijanac i gol u 90. minuti. Težak je ovo poraz za sve nas, ovo nije bio pravi Hajduk. Nije stvar rezultata. Hajduk treba biti puno bolji.

Ostaje žal što niste zabili drugi gol? Kako dignuti momčad nakon dva poraza u nizu?

Željeli smo zabiti, ali po inerciji smo se malo zatvorili. Nije Gorica nama stvorila neke prevelike šanse do gola. Nije bila ideja braniti 0:1, ideja je bila povećati prednost, ali utakmica se tako odvila. U sportu se događaju i pobjede i porazi. Trebamo biti jake glave i pobijediti sljedeću utakmicu. Nema kukanja i plakanja. Najveći igrači su tu kad je najteže.

Dojam ostaje da Livaja ne može sam igrati?

Marko je naš ključan igrač, svaka ekipa ima svoje ključne igrače. Ne možemo se na njega osloniti da će zabiti 60 golova u sezoni. Na nama je da nađemo novu formulu za pobijediti utakmicu.

By | 2023-09-18T13:35:22+02:00 18.09. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment