Trener Oreščanin nakon Dinama: Ovo danas je test za ono što nas očekuje

Posljednju Hajdukovu utakmicu ove sezone i poraz u derbiju kratko je prokomentirao Hajdukov trener Siniša Oreščanin…

Komentar utakmice…

– Utakmica je bila otvorena, atraktivna i dobra za gledati. Dinamu čestitke na tituli, postigli su golove dok su još imali dominaciju, bili su danas konkretniji.

Kako ste zadovoljni sezonom?

– Mislim da možemo biti zadovoljni s ovim što smo izvukli. Nakon onog što smo zatekli u studenom, mislim da smo napravili dobar posao. Današnja utakmica je bila test za ono što nas čeka dalje. Ova utakmica je bila četvrto pretkolo Europske lige po kvaliteti. Utakmica je bila dobra. Mogu već sada, bez da sam pogledao i analizirao, izvući puno stvari iz ove utakmice. Igrači idu na odmor, a mi kao stožer moramo analizirati sezonu. Čeka nas osjetljiv prijelazni rok u kojem moramo biti pametni, danas smo vidjeli što nam nedostaje.

Golovi su primljeni zbog očitih pogrešaka…

– Primljeni golovi su uvijek nečija pogreška. Drugi i treći gol smo dobili iz prekida. Analizirali smo baš takve situacije i pripremali se za njih, ali igrali smo s protivnikom koji posjeduje kvalitetu.

Možemo li sljedeće sezone očekivati Hajduk u borbi za naslov prvaka?

-Ne mogu odgovoriti na to, nije lako. Svjesni smo što bi naši navijači htjeli. Pred nama je sad prijelazni rok, mi nismo u stanju velike platežne moći, ali vjerujem da ćemo imati na koncu kvalitetnu momčad.

By | 2019-05-27T07:54:05+02:00 27.05. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment