Tudor: Momci su se zaželjeli igre!

Hajduk je nakon dugo vremena ponovno na grupnim treninzima kojima ravna Igor Tudor sa svojim stručnim stožerom. Po reakcijama igrača na treningu, vidljivo je da su željni igre. Što o aktualnom trenutku kaže Igor Tudor:

– Mislim da je pauza bila duga, ali ne pretjerano duga s obzirom na 40-ak dana prije prvog treninga. Znači to je jedna pauza koja se i inače događa ljeti pa smatram da to nije ništa pretjerano. Neobično je što se to dogodilo usred aktualne sezone. Mislim da se ova situacija neće odraziti da nam se dogode neke ozlijede. Osjećaj je dobar za sve nas sportaše. Vesela je vijest da se ponovno baviš onim što voliš i ono što radiš. Pogotovo je zadovoljstvo kad smo svi na okupu da se možemo u ovoj grupnoj fazi posvetiti nogometnim stvarima, igri na dva gola, a to je ono što momke veseli. Ono čime se bave od malih nogu, veselje u postizanju zgoditka i to samo natjecanje je sve što nosi jedan timski sport. Igrali smo jučer i prekjučer na dva gola i baš su se momci zaželili i to smo vidjeli u te dvije utakmice. Htjeli smo im odmah dati taj impuls na igru. Vidio sam njihovo zadovoljstvo. Trebaju nam trening utakmice koje ćemo organizirati, to će biti neophodno da se dovedemo do idealne situacije. Trebamo se priagoditi.

– Mislim da će momci dat sve od sebe od prvog kola. Svaki dan igračima je nova prilika. Imamo igrača koji svojim kvalitetom i statusom imaju veće šanse da igraju, nećemo se lagati, ali ja volim kad se netko dokaže na treninzima i na utakmicama.

Tudor je za kraj dodao:

– Mi imamo svoj cilj. Vjerujem da ćemo ga i ostvariti. Imamo izravne suparnike kod kuće. Hendikep je jer neće biti naše publike, ali tako je svima. Radimo jako i kvalitetno sa nekim novim stvarima. Nadam se da ćemo biti dobri od samog početka.

 

Mario Jurić

By | 2020-05-19T17:54:36+00:00 15.05. 2020.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment