Novi remi : Hajduk – Slaven Belupo 2:2

Hajduk – Slaven Belupo 1:2 (0:2)   Split,  Stadion Poljud. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka)  Gledatelja 9.000.

Strijelci: 0:1 Crepulja (19′), 0:2 Ozobić (26′) 1:2 Maloku (58′) 2:2 Milović (70′)

Žuti karton: Crepulja (62′ – preoštarv start) Roguljić (64′ – preoštar start) Milović (77′ – preoštar start)

Hajduk: Kalinić – Tudor, Milović , Bilyy, Pejić – Jefferson (od 46′ Maloku) – Roguljić, Sušić (od 70′ Ohanza Zoa), Caktaš, Vlašić – Kiš. Trener: Damir Burić

Slaven Belupo: Rozman – Purić, Potokar, Mikulić, Delić – Paracki, Crepulja, Jambor – Brlek ( od 66′ Štiglec), Ozobić (od 62′ Savić) –  Ejupi (od 74′ Marciuš). Trener: Željko Kopić.

 

Počelo je na Poljudu. Prvu prigodu bilježimo za goste, spetljali su se hadukovci u obrani, srećom na povratnoj lopti neprecizan je Jambor a udarac je završio preko vrata Kalinića. Hajduk se ponovno muči sa obrambenim bedemom igrača u plavim dresovima iz Koprivnice. I onda pogodak za Slaven Belupo. Zabio je Crepulja nakon duplog pasa,  izigrao je Bilyya te zabio za vodstvo Sleven Belupa. Do polovice prvog dijela ne bilježimo niti jedan suvisli napad Hajduka. Novi udar Slaven Belupa i povećanje vodstva zbilo se u 26 minuti. Pobjegao je Ozobić, nekadašnji hajdukovac, kao brzi vlak prošao je Milovića te pogodio suprotni kut Kalinića i već je 0:2. Hajdukova obrana ponovno izgleda tužno, kao da se ponavlja izdanje iz Pule. Prigodu za smanjenje vodstva gostiju imao je Roguljić u 38′ ali njegov udarac završio je u bloku gostujućih igrača. Opet ne gledljiv Hajduk, morat će trener Burić nešto mijenjati, jer je igra takva da nema ni prigoda. Tek pokoji “slobodnjak” nakon prekršaja gostiju je sve što smo ubilježili u prvom dijelu. Sudac Bebek nadoknadio je dvije minute u prvom dijelu ali i taj dio igre nije nam donio ništa novo. Burić je na poluvremenu mijenjao. Ušao je Maloku umjesto Jeffersona, vidjet ćemo hoće li unijeti živost u ovog danas anemičnog Hajduka. I Burić je pogodio. Maloku je vidio vratara Rozmana van linije i lob udarcem ga tako precizno prevario da ovaj nije ni pokušao se vratiti na gol. 1:2 smanji je Hajduk a do kraja ima još pola sata igre. U 63′ Hajduk je bio blizu poravnanja ali je Vlašićev prizeman udaraca prošao tik uz vratnicu. A onda poravnanje. Izborili su bijeli udarac iz kuta nakon nabacivanja i “odbijanca”  lopta je došla do Milovića koji je prizemno naciljao mrežu. Pokušavao  je Hajduk i dalje Imao je prigodu Ohanza Zoa ali je udarac blokiran. Pa ponovno Ohanza u 90′ ali se rezultat nije mijenjao. Treći remi Hajduka koji neće nikoga zadovoljiti.

By | 2015-08-02T18:53:54+02:00 02.08. 2015.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment