UŽIVO: Hajduk – Solin 3:2

Prijateljska utakmica
HNK Hajduk – NK Solin 3:2
Postira, Igralište Polježice. Sudac: Duje Strukan (Split) Pomoćnici: Alen Jakšić (Solin) Ante Pavlinović (Split)Strijelci: 1:0 Vulikić AG (20′) 2:0 Gyurcso (43′-11m) 2:1 Pekić (59′) 3:1 Atanasov (68′) 3:2 Ninčević (90′-11m)

Hajduk: Kalinić – Ševelj, Simić, Radić, Mujakić – Jakoliš, Jurić, Teklić, Jradi – Jairo, Gyurcso. Drugo poluvrijeme: Ljubić – Todorović, Vušković, Dimitrov, Čolina – Nejašmić, Čuić, – Brnić, Atanasov, Dolček – Umut. Trener: Boro Primorac.

Solin: Bender – Relota, Tomić, Vulikić, Puljić – Kušeta, Llanos, Zeljković – Veljača, Pavlinović, Repić. Trener: Ivan Matić

Obje momčadi su na zagrijavanju i s nestrpljenjem čekaju početni zvižduk suca Strukana da po prekrasnom sunčanom danu odigraju premijernu prijateljsku utakmicu ovogodišnjih priprema. Prvu ozbiljnu prigodu imao je Jairo ali je svoja vrata Bender. Dvije minute poslije Gyurcso je imao još bolju prigodu ali prvo stativa a zatim i Bender su krivi što nema promjene rezultata. Mađar Gyurcso sam je sve sebi pripremio za prigodu a onda isto i poništio lošom završnicom. Hajduk je poveo autogolom Vulikića, koji je pokušaj ubačaja s boka od strane Mujakića, nehotice skrenuo u vlastitu mrežu. Prvu prijetnju Hajduku uputio je Llanos ali je njegov udarac išao točno u ruke Kalinića. Do kraja prvog dijela bilježimo i dobar “slobodnjak” Gyurcsa gdje je lopta prošla tik pored vrata. Hajduk je povečao prednost iz kaznenog udarca gdje je označen prekršaj nad Jairom a siguran realizator bio je Gyurcso. Drugi dio donio je smanjenje vodstva jer je šut Vulinovića odbio LJubić a Pekić ga ugurao u mrežu iako je Hajduk prethodno imao prigodu Umuta. Dubinsku loptu Čuića pronašla je Umuta koji je istu proslijedio na drugu stativu gdje je Atanasov spreman i glavom pogađa mrežu za 3:1. Do kraja utakmice sudac Strukan dosudio je još jedan kazneni udarac sada za Solin. Ninčević je bio siguran realizator a to je ujedno i konačan rezultat ove utakmice.

By | 2021-01-12T16:13:07+00:00 12.01. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment