Slavi se u Makarskoj! Novo vrijeme Apfel – Shkupi 4:2

MNK Novo vrijeme Apfel – Shkupi 4:2.  Makarska , Gradski sportski centar. Suci: Cedric Pelisser Aleš Močnik Perić (Slovenija) . Delegat: Tai Regel Pundik (Danska) Kontrolor suđenja: Pedro Angel Galan Nieto (Španjolska).

Strijelci: 1:0 Osredkar (7′) 2:0 Babić (16′) 2:1 Gligorov (18′) 3:1 Musinov (28′) 4:1 Babić (32′) 4:2 Leveski (40′)

Novo vrijeme Apfel: Bašković, Osredkar, Lucas, Bajrušović, Musinov, / Herceg, Anderson,  Fideršek Kakazić, Pašalić, Sokol,  Horvath, Babić. Trener: Tomislav Horvat

Shkupi: Berisha, Leveski, Fazliu, Sulejman, Ceka / Jakupi, Gligorov, Petrović, Seferi, Alimi, Dimovski. Trener: Zoran Lekič.

Novo vrijeme Apfel od prve minute je krenulo sa atacima na vrata Shkupija. Prvu prigodu imao je Musinov udarac je bio jak ali ne i precizan. U prvih pet minuta momci trenera Lekiča nisu uputili udarac prema vratima makarskog vratara. U 7 minuti je Musinov paralelnom loptom našao Oskredkara na metar od Berishe a ovaj sigurno pogađa za početno vodstvo. Dvije dobre prigode imao je sastav Shkupija u 10 minuti ali je udarce Berishe i Gligorova obranio sigurni Herceg. Još jedna nesigurnost u obrani Novog vrmena donijelo je prijetnju Seferija ali srećom ide to pored vrata.Prijete i Makarani ali je na te izazove spreman i dobri vratar Berisha na kontra strani. Igra sa igračem-vratarem u polju koštala je Shkupija jer je jedna ukradena lopta došla do Babića koji je poentirao u praznu mrežu za novo slavlje na tribinama i 2:0. Minutu potom Fidelšek je tražio aut a dobio pogodak u svoju mrežu. Dok je on protestirao da se radi o autu Gligorov je pogodio prizemno bliži Hercegov kut. Trinaest sekundi prije isteka poluvremena Berisha je čudesno obranio šut Lucasu pa se sa minimalnom prednošću otišlo na odmor. U nastavku prvu prigodu imao je Anderson ali je Berisha i to odbio u korner. Zatim je Berisha još dva puta briljirao kod udaraca Bajrušovića i Lucasa ali kod šuta Musinova je bio nemočan i otišlo se na željenih 3:1. Devet minuta prije kraja Saša Babić je “špic” udarcem poslao loptu od stative u mrežu i slavlje podno Biokova je moglo početi. Minutu odmora pozvao je trener Novog vrmena Tomislav Horvat a sa razglasa se orila “večeras je naša fešta” na minutu do kraja ove utakmice koja je Makarskoj donijela novu europsku radost. Makedonac Leveski je svojim pogotkom smanjio na 4:2 za bolji kozmetički dojam ove utakmice u posljednjoj minuti. Ono najvažnije je da će Novo vrijeme Apfel  opet među 16 najboljih klubova Europe u futsalu, lijep je to poklon ovom turističkom gradu koji se i ovim drugim uzastopnim plasmanom ucrtava na futsal karti klubova s značajnim rezultatima.

By | 2019-10-11T22:01:28+00:00 11.10. 2019.|futsal, novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment