Uživo: Novo vrijeme Apfel – Universitas 5:2

Novo vrijeme – Universitas 5:2 . Makarska, Gradska sportska dvorana. Suci: Josip Dujmić (Jurdani), Sendi Soldatić (Potpićan) Mario Lulić (Gospić). Delegat: Ivan Juras (Solin).

Strijelci: 1:0 Osredkar (8′) 2:0 Kazazić (12′) 3:0 Osredkar (13′) 4:0 Lucas (25′) 5:0 Kazazić (29′) 5:1 Kovačić (32′) 5:2 Taći (32′)

Novo vrijeme: Herceg, Anderson, Lucas, Osredkar, Bajrušović / Pašalić, Sokol, Kazazić, Buljan, Musinov, Ansrijašević, Fidelšek, Horvath, Babić. Trener: Tomislav Horvat

Universitas: Stojkić, Trivković, Mijić, Gotovac, Moro / Šučur, Crnjac, Rađa, Juretić, Kovačić, Taći, A.Peša, Grubelić, D.Peša. Trener: Hrvoje Budimir

Početak utakmice ukazivao je na tvrdu i ratničku partiju i tako je i bilo do prvog pogotka Osredkara. Slovenac je pogodio same rašlje nemočnog ali to tada jako dobrog vratara gostiju Stojkića. U dvije minute (12 i 13) pogocima Kazazića i ponovno Osredkara domaćin je došao do sigurne predosti. Dobru prigodu za smanjenje rezultata imao je Gotovac ali je njegov udarac zapeo u bloku a i Herceg je jednom odlično reagirao. U posljednjoj minuti prvog dijela Kazazić je naciljaon stativu.

U drugi dio se ušlo prigodom gotovca koju brani Herceg a na kontra strani šut Lucasa nije uspio ukrotiti Stojkić pa je narasla prednost “apfelaša”. Nova dobra reakcija Hercega koji je bacio loptu preko cijelog igrališta dovela je Kazazića do “hat-tricka” i do visokih 5:0. Gosti se ne predaju pa stiže smanjenje i to dvostruko. Prvo je pogodio mladi Kovačić a zatim i Taći. Do kraja su mreže mirovale pa je Novo vrijeme Apfel došlo nove pobjede za očuvanje vrha tablice.

By | 2019-11-03T20:42:50+01:00 03.11. 2019.|futsal|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment