Za sva vrimena !!!

ZA SVA VRIMENA: Točno godinu dana od početka projekta i videa kojeg morate ponovno pogledati!

 

Na današnji dan prije točno godinu dana, izabrana generacija navijača Hajduka ‘narušila’ je svakodnevnicu na splitskom FESB-u stvarajući jedan od emotivnijih i najgledanijih navijačkih video uradaka još od proslave 100 godina Kluba. Malo je navijača koji su ostali ravnodušni na sliku s FESB-a i početka ključnog projekta  otkup dionica  naziva ‘Za sva vrimena’.

 

Iza emocije na videu krije se ideja Hajduka, Kluba u vlasništvu svojih navijača, običnih ljudi koji neizmjerno vole svoj Klub i koji vjeruju kako mi sami možemo i hoćemo vratit Hajduk gdje mu je mjesto.

 

Tog 13.06.2017. oko 500 navijača spontano je na kraju prezentacije novog projekta otkupa dionica počelo pjevati neslužbenu navijačku himnu zadnjih godina – pjesmu Zbog jedne ljubavi.

Nakon prezentacije, njih preko 200 odmah se uključilo u projekt ‘Za sva vremena’, kako mjesečnim donacijama putem trajnog naloga, tako i putem jednokratne godišnje uplate.

 

Tada započeti projekt ‘Za sva vrimena’ trajnog je karaktera i još uvijek je u tijeku. Ova izabrana generacija ima priliku učiniti Hajduk klubom u vlasništvu navijača, neraskidivo povezanog s onim što ga i čini posebnim – svojim navijačima, odnosno članovima.

 

Postati član izabrane generacije može se uključenjem u projekt ‘Za sva vrimena!’ i donacijom simboličnog mjesečnog (27-150 kn) ili godišnjeg (324-1.800 kn) iznosa putem stranice www.nashajduk.hr .

Ovako je to izgledalo na početku projekta prije točno godinu dana:

 

https://www.youtube.com/watch?v=6L0HmNbFmXI

 

By | 2018-06-13T20:00:42+02:00 13.06. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment