Željko Kopić: Stalno se traži rezultat

Hajduku ova pobjeda izuzetno znači, pogotovo nakon loše predstave u Osijeku…

Zadovoljan sam s prolazom u sljedeću rundu i pobjedom na ovom gostovanju. Zadnjih par dana nije bilo ugodno, ali uspjeli smo se skupiti na pravi način. U prvom dijelu smo kontrolirali utakmicu , ali onda se dogodio taj jedanaesterac koji je vratio Slaviju u igru. U drugom dijelu je bio sličan scenarij, postigli smo pogodak i dozvolili protivniku da oživi. Okrećemo se sada nedjelji, slijedi Lokomotiva.

Morali ste odmah mijenjati i pogodili s Jurićem kao zamjenom…

Stanko mi je cijelo vrijeme bio u primislima, svojim radom i kvalitetom zaslužio je priliku. Ono što se Dinu dogodilo je samo jedna od situacija koje nam se događaju, ali iz toga moramo izaći jači. Moram dodati i da je Ljubić u jednoj situaciji odreagirao fantastično i doprinio pobjedi.

I Caktaš je danas odigrao zapaženo, strijelac je dva pogotka…

Mijo se evidentno trudi i pokušava, dao je veliki trkački doprinos. Ona je situacija kod jedanaesterca bila neoprezna, sami sebi smo zakomplicirali život s greškama, moramo ih svesti na najmanju moguću razinu.

Ostvaren je primarni cilj, Hajduk je prošao u 3.pretkolo…

U zadnjih 48 sati sam dodatno spoznao neke stvari oko Hajduka i bilo mi je izuzetno stalo da ostvarimo prolaz i da vratimo mentalnu stabilnost. Onaj pritisak o kojem pričamo, kojeg Hajduk nosi… U datom trenutku se nitko ne bavi jako lošim terenom na Poljudu, problemom sa suđenjem u Osijeku koje je usmjerilo utakmicu, nego se jednostavno traži stalno rezultat pa je ova utakmica nosila puno što se tiče energije i svega onoga što Hajduk zaslužuje. Ovo je bila jedna od zahtjevnijih utakmica i na kraju sam sretan što smo ostvarili prolazak.

 

Foto: Lora Krčmar (Hajdučki portal)

By | 2018-08-02T21:26:15+02:00 02.08. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment