Zoran Mamić “provocira” Marina Brbića !

Na komentar Dinamovog trenera Zorana Mamića “kako će valjda naći neki dres njegove veličine za suđenje” javio se Hajdukov predsjednik Marin Brbić. Reagirao je na provokacije Mamića mlađeg, koji je još nedavno predložio da utakmicu između Hajduka i Dinama sudi Torcida, a pomoćnici neka budu Brbić i Ljubo Pavasović-Visković.
– Izjava Zorana Mamića uoči našeg susreta na Poljudu krajnje je neprimjerena, ispod svake razine. Ne mogu je drugačije komentirati nego kao još jedan dokaz da nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić. Kao da nije dovoljno to što su Zdravko i Zoran na čelu današnjeg Dinama uništili hrvatski nogomet nego su još toliko bezobrazni i bahati da sebi uzimaju za pravo dijeliti nam svima lekcije o poštenju i moralu. Nogomet se u Hrvatskoj danas igra isključivo za privatni interes braće Mamić, a o njihovom poštenju i moralu najbolje svjedoči stanje u kojem se nalazi hrvatski nogomet te brojne istrage koje su protiv njih pokrenute. Braća Mamić, među ostalim i uz pomoć sudačke organizacije, ubili su svaku draž i neizvjesnost u domaćem natjecanju podredivši sve jednom klubu i jednom gazdi.
Oni koji su otjerali gledatelje s tribina i za vlastiti račun privatizirali hrvatski nogomet, Savez i sve reprezentativne selekcije, sada očito jedini izlaz vide u banaliziraju problema koje su upravo oni uzrokovali i za koje su odgovorni. Zahvalio bih se Zoranu Mamiću na njegovoj velikodušnoj ponudi, ali ne hvala, ne bih nikada uzeo sebi za pravo da sudim nogometne utakmice kao što to on i njegov brat sude već duže od desetljeća u hrvatskom nogometu. Nažalost, osuđujući pritom i hrvatski nogomet – na propast – stoji u pisanoj Brbićevoj izjavi.
By | 2016-03-15T16:51:59+01:00 15.03. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment