Zoran Vulić: Stariji igrači moraju preuzeti odgovornost!

Hajdukov trener Zoran Vulić nakon pobjede nad Rudešom ušao je u klupskoj majici na press konferenciju. Kratko je prokometirao svoje viđenje prve ovogodišnje pobjede:

Bila je ovo jedna teška i zahtjevna utakmica posebno zbog psihološkog momenta i svega što se dogodilo. Mislim da su momci reagirali odlično, iako su imali par black-outa. Moram biti zadovoljan, zasluženo smo pobijedili protivnika koji je namučio Dinamo i Rijeku.

Opisao je taj osječaj igrača…

Ne bih rekao da je bilo straha, od prve minute su igrači htjeli, morali smo doći do pobjede, nervoza je bila prisutna, sutra ćemo se odmoriti, a onda se odmah okrenuti Istri.

Kometirao je i odluku oko kapetana. O Caktašu je rekao:

Stariji igrači moraju preuzeti odgovornost na sebe. Sada u ovom trenutku Caktaš mora preuzeti odgovornost na sebe, on je dijete kluba. Tražio je zamjenu zbog tog koljena, ali ga nisam htio mijenjati. Lopez isto ima iskustvo, najvažnije je u ovom trenutku vratiti ga u život. Ako to uspijemo, stabilizirat ćemo obranu.

Pitali smo ga zbog ćega se opredijelio za zamjene……

Filipu fali utakmica, dobar je igrač, ali utakmice te čine igračem. Tu sam zamjenu s Bradarićem pripremao, dobro je bilo što smo imali dobar rezultat. Jairo je osjetio aduktor, a Jradi nije odigrao na razini koju sam očekivao od njega.

Uvodni pljesak sa tribina nije čuo:

Nisam ga čuo koliko sam bio nervozan. Vjerujte mi, imao sam osjećaj kao da lebdim. Iako je prošlo 11 godina činilo mi se da to nije stvarnost. Kao da sam u prvom redu tribine…..

Kako da mu se činilo, pobjeda je tu.

By | 2018-09-15T21:52:00+02:00 15.09. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment