Dambrauskas nakon derbija: Mislim da smo bili bolja ekipa!

Na press konferenciji Valdas Dambrauskas je izrekao dojmove o derbiju:

U uvodu bih kazao da smo sretni s tri boda, ne dođe puno ekipa na Maksimir i pobijedi.  U najvećem hrvatskom derbiju se ne pobjeđuje samo s taktičkom disciplinom već s agresijom, srcem, borbenošću. Igrači su to pokazali na terenu. Mislim da smo bili bolja ekipa te bih ovu pobjedu posvetio navijačima.

Dinamo nije igrao dobro?

Mi smo se pripremili za njih. Zato što Hajduk nije dao Dinamu da igra zato nisu bili dobri. Ne mogu uspoređivati stari Hajduk s ovim. Imamo vrlo dobru momčad i sva zasluga za pobjedu ide igračima. Razumjeli su igru i bili su hrabri, kao što sam im rekao. Došli su na Maksimir i igrali kao velika momčad.

Duge lopte na Livaju jeli to dio strategije?

Nama to nije bilo u planu. Mi jesmo smo izlazili visoko ali i Dinamo je izlazio visoko te bi onda to iskoristili i poslali bi loptu na Livaju. Ne trebam govoriti o njegovoj kvaliteti. Igrao je veliku ulogu u današnjoj pobjedi. Marko Livaja je specijalan igrač i osoba. Ono što on daje momčadi teško je opisati. Moramo narasti kao momčad. On je možda i najbolji igrač s kojim sam radio. 

Za kraj je kazao…

Moj dojam je da radim s fantastičnom grupom igrača koji su dobrog karaktera. Moj posao je da svi nađu svoje mjesto i da pokažu dobru igru na terenu.

 

Foto: Luka Mladinić /Hajdučki portal/

By | 2021-12-05T20:55:04+01:00 05.12. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment