Burić čestitao Mamiću na pobjedi u kupu !

Odradili smo dobri utakmicu. Odveli smo je gdje smo željeli uz puno agresije. Dinamo nema pravo kalkulirat željeli smo dobiti danas. Sretan sam i zadovoljan. Na press konferenciji u GNK Dinamo prvo se novinarima obratio Damir Burić:

Za sve dinamovce bilo je pregršt dobrih šansi Dinama koji je odigrao perfektnu utakmicu. Jako nam je bilo teško u svim segmentima. Čestitam Dinamu a mi se moramo podignuti,  stisnuti i mobilizirati za slijedeću utakmicu koja je već ovaj vikend u nedjelju.

Što je uzrok po vama ?

Ovo je mlada momčad i u njoj bila je prisutna jedna velika nesigurnost. Htjeli smo se nadigravati ali nismo mogli to sprovest. Golove smo primali iz kontri a ima situacija kada bolje izgledaš a ima i kada loše izgledaš.

Fizička inferiornost Hajduka danas je bila vidljiva za razliku od ostalih susreta sa Dinamom ?

Bili smo jako teški. Izgledali smo umorni sa teškim nogama . Izgledali smo tako i to moramo što prije zaboravit.

Kako ocjenjujete ovu sezonu i razmišljate li o odlasku ?

Mislim da smo napravili dobar posao u ovoj sezoni. Ne vidim ja tu neke probleme. Postavili smo nove standarde. Klub se financijski oporavio.

Sretan i zadovoljan je bio Zoran Mamić koji je o utakmici rekao:

Odradili smo dobri utakmicu. Odveli smo je tamo gdje smo željeli uz puno agresije. Dinamo nema pravo kalkulirati pa smo željeli  dobiti danas. Sretan sam i zadovoljan. Drago mi je da imam igrače poput Šovšića u momčadi pokazali smo jedno kvalitetno izdanje.

By | 2019-08-01T09:40:15+02:00 06.04. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment