Dambrauskas: Bio bih loš trener da sam sretan bodom!

Dambrauskas poslije remija u derbiju kazao je slijedeće:
“Da, trebalo bi biti više bodova ali treba razlikovati igru i rezultate. Bio bi loš trener kad bi bio sretan s bodom kod kuće. To nije u našoj krvi i nastavit ćemo raditi da u budućnosti dođemo do 3 boda. Trebamo još puno trenirati da bi to promijenili u budućnosti.
Vikali ste po prvi puta…..
Ne želim komentirati sučev posao, nekad nas emocije ponesu. Mislio sam na trenutke da bi sudac trebao bolje zaštitit igrače.
Zamjene na poluvremenu ?
Grgić nije igrao protiv Istre jer je bio ozlijeđen i opet je osjetio to na poluvremenu jer je dobio udarac ranije. Isto je i s Krovinovićem koji nije igrao neko vrijeme. To što je igrao danas pokazuje njegov stav da želi pomoći ekipi ali nije mogao izdržati do kraja. Nismo dobili rezultat bez obzira na sve što smo učinili.
Točno je da Dinamo nije imao udarac unutar okvira gola ali ne koncentriramo se samo na obranu i napad. Bit ćemo zadovoljni kad dobijemo željeni rezultat. Ali opet, igra je najbitnija. Mi bi sve promijenili za jedan gol, za jedan magičan trenutak.
Zašto Kalinić nije počeo ?
Nikola Kalinić je igrač Hajduka i trener je mislio da će njegov početak na klupi biti najbolji za ekipu danas. To je bio plan, znali smo da neki igrači ne mogu igrati 90 minuta. Kad smo napravili izmjene, promijenili smo raspored i krenuli po gol ali nismo uspjeli.
Što dalje….
Ne gledam na naše šanse za osvajanje prvenstva već na sljedeću utakmicu s Lokomotivom. Idem utakmicu po utakmicu i sad ćemo se na njih koncentrirati. Ako nismo zabili, naravno da ne možemo biti zadovoljni. Moramo priznati da smo igrali protiv vrlo dobre ekipe, trenutnih prvaka koji su donedavno bili u Europi. Išli smo na pobjedu, bili hrabri i igrači su dali sve. U trenutku još nismo gdje trebamo biti i rezultat ne laže. Imamo još 2 derbija s Dinamom, 1 s Osijekom i Rijekom i još utakmica tako da ova utakmica nije ništa odlučila. Moramo vjerovati u proces i podržati jedni druge. To je Hajduk koji želimo vidjeti u budućnosti.”
By | 2022-03-12T21:01:59+00:00 12.03. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment