Dambrauskas: Drago mi je zbog Ćubelića!

Valdas Damrauskas nakon druge provejere u Ausriji bio je zadovoljan:

Utakmica je sa taktičke strane bila zanimljiva, to smo i htjeli jer u Hrvatskoj nemamo često priliku igrati protiv ovakvih momčadi. Htjeli smo pritiskati, uzeti posjed, ali danas smo bili limitirani od strane protivnika. Glavna razlika bio je njihov vratar koji odlično igra nogom, bili su mirni i stalno stvarali trokut kod iznosšenja lopte u svojoj polovici. Uzeli smo nekoliko lopti, ali nismo odigrali do kraja, a u drugom poluvremenu nismo više htjeli pritiskati. Dosta je igrača imalo minutažu, nitko ne može igrati svih 90 minuta.

Zatim je dodao……

Radimo naporno, pomaci se vide, ali uvijek želimo više. Radili smo neke tehničke pogreške koje se događaju kada su noge teške. Ali, vjerujem da ćemo u idućih 10 dana biti spremni za prvu službenu utakmicu. Sretni smo što smo zabili golove, uvijek želimo golove, akcija za prvi je bila dobra, a kod drugog je Ćubelić odlično reagirao, sretan sam zbog njega. Ali, imamo stvari koje moramo popraviti, analizirat ćemo sve i pripremati se za Gent i Kisvardu“, zaključio je Dambrausakas.

Nakon utakmice izjavu za medije dala je i bivša uzdanica bijelih, a danas u dresu HSV-a Mario Vušković.

„Dobra utakmica s obje strane, intenzitet jako visok, iako je bilo prijateljsko nadmetanje. Išlo se stvarno muški s obje strane i na kraju 2:2 mislim da je realno, mi smo dali gol pri samom kraju… Mislim da su i gledatelji mogli uživati, bilo je dosta publike u ovo doba priprema. Najvažnije je da nije bilo ozljeda i da je sve prošlo u redu, na visokoj razini. Zadovoljni smo, bila je to dobra predstava… Nastavljamo s pripremama, svaki sa svojim ambicijama 

By | 2022-07-01T16:47:08+00:00 29.06. 2022.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment