Vratio se Eduok! Mislim da mogu biti “tajno oružje”!

Nakon operacije i rehabilitacije na travnjak se vratio napadač Hajduka Samuel Eduok. Evo što nam je rekao nakon utakmice s HSV-om:

Odličan je osjećaj vratiti se i biti s momčadi. Drago mi je da sam dobio minutažu u ovoj utakmici. Nije baš bilo lagano zaigrati nakon što nisam na terenu bio skoro deset mjeseci. Nedostajao mi jako nogomet u ovom vrijeme, ali zahvalan sam trenerima i suigračima u ovom razdoblju. Zahvalan sam im i na osvojenom trofeju Kupa. Mislim da je to velika stvar bila nakon dugo vremena osvojiti trofej. Iako nisam igrao puno takve stvari su me veselile. Scene slavlja na Poljudu ostat će mi urezane u sjećanju za cijeli život.

O samom susretu je rekao slijedeće:

Na početku je bilo dosta teško. Prošlo je puno vremena otkako sam igrao i teško se disalo na početku. Ali kako je vrijeme odmicalo bilo je lakše. Mislim da nisam daleko od povratka u staru formu. Moram samo trenirati i dati sve najbolje od sebe. Slušati trenerove upute i vratiti tako samopouzdanje. Mislim da mogu iduće sezone biti Hajdukovo tajno oružje. Samo kako sam rekao moram slušati upute trenera, surađivati sa suigračima i to će sve doći na svoje mjesto, a ja ću dati najbolje od sebe za Hajduk. U napadu imam jaku konkurenciju, ali ako budem jako radio mislim da ću dobiti priliku, a onda je sve na treneru.

By | 2022-06-30T11:20:53+00:00 30.06. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment