Hajduk danas gostuje u Koprivnici!

U okviru 22.kola HT Prve lige Hajdukovci danas gostuju u Koprivnici. Susret sa Slaven Belupom na rasporedu je od 17:30 sati, a ovo će im biti treći prvenstveni dvoboj ove sezone – u prethodna dva svaka je momčad jednom odnijela pobjedu.

Hajdukovu radnu atmosferu ovog tjedna malo su poljuljali problemi određenih igrača. Trener Tudor tako ne može računati na Stipu Radića za kojeg se ispostavilo da mu je u utakmici s Lokomotivom ipak slomljen nos pa je morao na operaciju, na Mujakića koji je na istoj utakmici zaradio crveni karton pa dobio utakmicu suspenzije, zatim na Caktaša, Nejašmića i Blagaića koje je uhvatila viroza. Izostanak ove dvojice obrambenih igrača, uz nespremnog Simića, trenera Tudora opet prisiljava na razne rošade u obrani. U prvoj utakmici u nastavku sezone obranu su tvorili Ismajli, Vučur i Radić, a u drugoj utakmici uz Ismajlija i Radića još je debitirao Mujakić. Danas dakle nema Radića i Mujakića, još od prije Simića, pa ako Ismajlija računamo kao standardnog, za stoperske pozicije još konkuriraju Vučur, Vušković, Dellova i novopridošli Dimitrov. S ozbirom da se Vušković tek vraća nakon duže ozljede i da nije prošao pripreme s momčadi, trener Tudor na press konferenciji objasnio je kako su neki drugi igrači ispred njega. Znači li to da, uz očekivanog Vučura, možemo očekivati debi Dimitrova ili Dellove? Očekujući taktiku 3-5-2, vezni red mogli bi popuniti Hamza, Jurić i Jradi, eventualno Kalik, na bekovskoj je poziciji siguran Juranović,  a dilema ostaje za lijevu stranu gdje konkuriraju Dolček i Čolina, a na koju poziciju mogu i Tahiraj i Jakoliš. U napadu možemo očekivati već uigrani dvojac Jairo-Eduok, a na klupi je i Kreković.

Svakako, trener Tudor prisiljen je mijenjati, ali možemo očekivati tri boda. U posljednje dvije utakmice Bijeli su osvojili maksimalnih šest bodova, bilo bi šteta ne nastaviti taj lijepi niz…

 

Foto: Luka Mladinić (Hajdučki portal)

By | 2020-02-15T11:47:56+00:00 15.02. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment