Hajduk II započeo s pripremama!

Druga momčad Hajduka također je započela sa svojiim pripremama za nastavak sezone. Pod vodstvom trenera Marija Despotovića u utorak se okupilo dvadeset igrača na Poljudu, gdje će momčad i odraditi cijeli pripremni ciklus.

Među tih 20 igrača s kojima radi stručni stožer trenera Marija Despotovića su sljedeći: Karlo Sentić i Ivan Ninčević,  Jurica Bajić, Ivica Batarelo, Ivan Brnić, Stephen Chinedu, Josip Ciprić, Ivan Giljanović, Luka Grubišić, Mario Čuić, Jurica Pršir, Hrvoje Relota, Ivan Šarić, Michele Šego, Vicko Ševelj, Dino Skorup, Dario Špikić, Bleart Tolaj, Emir Sahiti i Redi Veriu koji je na probi. Naknadno će se momčadi priključiti i Filip Kosić te Marko Martinović koji su opravdano izostali s prozivke.

Tijekom ovih priprema planirano je odigravanje pet prijateljskih utakmica. Prva na rasporedu je ona 25.siječnja sa sinjskim Junakom, zatim 1.veljače sa Širokim Brijegom. U petom tjednu priprema Hajdukovci će 5.veljače igrati protiv Solina, a tri dana kasnije i protiv Dugopolja. Vikend pred nastavak prvenstva snage će odmjeriti sa Šibenikom, trenutno vodećom momčadi Druge lige. Prvenstvo Bijeli nastavljaju 22.veljače gostovanjem kod Kustošije, a utakmica je zasad na rasporedu u 15 sati.

By | 2020-01-10T12:25:05+00:00 10.01. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment