Hajduk u gostima kod Dinare !

Hajduk u gostima kod Dinare!

Ovog četvrtka u gradu kralja Zvonimira, Kninu slavljenik Dinara i Hajduk na igralištu podno tvrđave obilježili su 110. rođendan ovog županijskog ligaša. “Predigra” utakmice bila je u restoranu “Kod Šukija”. U delegaciji HNK Hajduk bio je Lukša Jakobušić, predsjednik uprave a sa njim Boro Primorac, šef Akademije Luka Kaliterna te njegov asistent Goran Sablić. Uz njih bili su i igrači Lovre Kalinić, Dino Mikanović, Zvonimir Šarlija, Filip Krovinović. Domaću delegaciju predvodio je gradonačelnik Knina Mario Ćaćić, te predsjednik Dinare Dragan Miličević.

Predsjednik Jakobušić je prvi prozborio:

Došli smo jer je to prije svega naša obaveza i želja i rekao bih emocija iznad svega. Bliski smo Dinari, ne samo zbog toga što nas dijeli samo godina i pol od osnutka. Želimo biti bliski klubovima iz Dalmacije, Dinara ima posebno mjesto. Obećali smo doći i došli smo, u stisci s kalendarom, razumjet će domaćin da dolazimo s juniorima, ali tu su i naši prvotimci. Obećali smo vam i donaciju, uskoro će vam stić.

Gradonačelnik Mario Ćaćić je zatim kazao:

Ovo je za nas velika stvar da nam dolazi Hajduk, mi smo grad i klub koji želi napredovati, ponosimo se prije svega našom Mateom Jelić, zlatnom tekvandoašicom s Olimpijskih igara, a ponosni smo i na masovnost djece u našem nogometnom klubu i da ćemo se uskoro iz petog ranga vinuti znatno više. Zatim su razmjenjeni darovi a na terenu i ispred kluba spomenuti prvotimci su davali autograme. U samom susretu juniori Hajduka savladali su Dinaru rezultatom 0:1 a pogodak za bijele postigao je Lovre Lončar.

By | 2023-10-13T17:00:34+02:00 12.10. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment