Svečano na Poljudu!

Ovog petka na Poljudu bilo je svečano. Okupile su se generacije Hajdukovih veterana u Bijelom salonu HNK Hajduk. Sve u čast voditelja Akademije HNK Hajduk ”Luka Kaliterna”, Bore Primorca koji je ove godine dobio trofej ”Fabijan Kaliterna” kao nagrada za životno djelo za rad u splitskom sportu. I to baš na 130. godinu rođenja čovjeka po kojemu nosi naziv uspješna Hajdukova Akademija

Primorac je darovan od predsjednika Uprave HNK Hajduk Lukše Jakobušića s bijelim dresom broj 5 kojeg je legendarni igrač, a danas voditelje svih mlađih Hajdukovih uzrasta nosio u svojoj bogatoj igračkoj karijeri. Naravno, došli su i njegovi pomoćnici Goran Sablić te Hrvoje Vuković uz talent skauta Matu Radića te sve ostale trenere ”bilih tića” koji su dali počast svom šefu za zasluženu nagradu, ali i sve ono što je napravio u igračkom, ali sve ono što svakodnevno radi u trenerskom smislu svojim bogatim znanjem i neprocjenjivim savjetima.

Evo što je kazao Boro Primorac:

Zahvalio bih se Hajduku koji me primio i gradu Splitu koji me prihvatio, a dobiti ovu nagradu je za mene nezamislivo. Hvala svim mojim suradnicima, jako sam ponosan. Uspjeh Hajdukovih juniora u Ligi prvaka mladih stvarno je veliko postignuće i vjerujem da će Hajduk ponovno osvajati prvenstva. Svi vole Hajduk, svi žele pomoć, svi vole da Hajduk bude velik i jak. 

By | 2023-10-13T16:58:35+02:00 13.10. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment