Hrvatska s Češkom opet u Osijeku!

Nakon što smo jučer doznali ime suparnika u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Litvi, danas je stigla nova vijest. Hrvatska futsal reprezentacija će spomenuti susret protiv Češke igrati kao domaćin ponovno u Osijeku. Isto je danas objavio Hrvatski nogometni savez. Doduše ne i tko je ili koje je tijelo donijelo tu odluku.

Iako smo se potajno nadali splitskom ili zadarskom domaćinstvu, odluka nas nije iznenadila jer smo znali želje igrača koji su bili zadovoljni kako je izgledalo domaćinstvo skupine Elitne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Osijeku gdje su pobjedama nad Slovačkom i Azerbajdžanom izborili plasman u dodatne kvalifikacije

Prvi sraz dvoboja dodatnih kvalifikacija je na rasporedu 9.travnja na blagdan Velikog četvrtka dok je uzvrat tri dana kasnije u nedjelju na Uskrs, 12. travnja 2020.

Našim “mini vatrenima” želimo prolaz na SP a kritike onima koji su odabrali datume odigravanja, posebno druge utakmice jer je za sve nas vjernike – neprikladan. FIFA ili UEFA svejedno. Da ih zamolimo da obje igramo dan ranije?!

Mario Jurić

By | 2020-02-07T08:35:47+00:00 07.02. 2020.|futsal|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment