Tudor pred Lokomotivu: Nastojat ćemo se ubrzati!

Igor Tudor ovog petka je najavio sutrašnji susret s Lokomotivom:

Svi su trenirali normalno. Jedino Simić nije s momčadi. Svi ostali su spremni i motivirani.

Nakon pitanja Tudor se izjasnioo neigranju Nejašmića u Varaždinu:

“Neja” je igrač kao i ostalih 20 i nešto. Za mene su svi moji igrači najbolji, međutim moj posao kao trenera je da izaberem. Meni je žao kad dobar igrač koji dobro trenira nije u prvih jedanaest, što ne znači da neće igrati u sljedećoj ili za mjesec dana. Uvijek kažem igračima: “Dokaži mi da sam pogriješio.” Bio je jedan igrač ranije zvao se Mislav Anđelković koji je bio standardan a onda je bolji bio Bradarić i on je igrao.
Ponovit ću meni je stvarno žao kad netko radi dobro a ne igra ali to je nogomet.

Odlazi li Jairo ?

Jairo ima dobru ponudu a Hajduk će odlučiti u ovim preostalim danima. To je igrač koji u HNL radi razliku i ima svoju vrijednost.

Lokomotiva je hitra momčad hoćete li što mijenjati u sastavu?

Sve je u nogometu relativno. Bitni su principi i zahtjevi koje momčad ima u fazi napada i obrane. Ovo su nove stvari koje igračima nisu lake za usvojiti kad su godinama igrali zonski. Uvjeren sam da će nam to donijeti dobar nogomet i rezultate. Želim da ljudi gledaju dobar a ne negledljiv nogomet, a prva stvar je rezultat. Nismo se još ekipirali, idemo sačekati kraj prelaznog roka.

Kakva je Lokomotiva?

Imaju oni dobre igrače kao i uvijek. Jako dobri su u kontranapadu. Imaju Samira koji potezom može odlučiti. Imaju i Budimira i našeg Grbića, dobro je to Goran Tomić posložio.

Bit će prva splitska prezentacija VAR-a. VAR nam usporava igru….

Nastojat ćemo se ubrzati.

By | 2020-02-07T14:11:17+00:00 07.02. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment