Kopić o Lokomotivi: Borit ćemo se kako Hajduk zavrijeđuje!

Željko Kopić je najvaio susret sa Lokomotivom. “Bijeli” sutra putuju u Zagreb a susret se igra u nedjelju u 15 sati. Evo kako strateg splićana vidi ovaj susret:

Stavili smo naglasak na regeneraciji nakon napornog tjedan. Igrači su imali veliko trošenje kako mentalno tako i fizički. Imamo određenih problema u svezi sitnih ozlijeda. Poznato je da zbog tri kartona nemamo Ercega. Drago mi je da igramo na Maksimiru jer je teren puno bolji nego sami travnjak u Kranjčevićecvoj.

Kome više odgovara zamjena terena i tko će napadati a tko se braniti ?

Svi želimo igrati u optimalnim uvjetima. Mi želimo biti pravi na terenu teda budemo optimalni i da dođemo do željenog rezultata.

Koliko će nedostaj Erceg ?

On puno daje ekipi. Ima idnividulanu i timsku ulugu a njegova zamjena će biti onaj tko se pokaže na treninzima do sutra.

Ostaje li Letica na golu?

Oko vratara ostavljamo to pitanje otvoreno do utakmice. Ne volim govoriti sastavu dok igračima ga ne kažem. Imamo dva treninga da dobijem optimalnu sliku. 

Kako vidite odnos sa navijačima ?

Ja sam u Osijeku to želio iskomunicirati sa njima. Cijeli moj tim će sve napraviti da damo svoj pravi maksimum na terenu. Ne mogu garantirati da ćemo uvijek i svaku utakmicu pobjediti ali mogu da ćemo se boriti kako Hajduk zavrijeđuje. 

 

By | 2017-12-08T12:45:59+01:00 08.12. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment