Kopić uoči derbija: Sutra ćete gledati borben Hajduk!

Trener Hajduka Željko Kopić održao je press konferenciju uoči polaska u Zagreb na derbi susret 22. kola HT Prve HNL u kojem će Bijeli odmjeriti snage s Dinamom na Maksimiru sutra od 15 sati.

Kopić je istaknuo da su igrači cijelog tjedna dobro trenirali te da pokazuju odlučnost i zajedništvo uoči najvećeg derbija u hrvatskom nogometu.

_ Sjajno smo radili cijeli tjedan, a zajedništvo i angažman koji su pokazivali želim vidjeti i sutra na Maksimiru. Osim duže ozlijeđenih Memolle, Futacsa i Carbonierija svi drugi igrači su u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.

Osječanin na klupi splitske momčadi rekao je također da ima dobar osjećaj uoči sutrašnje utakmice i da se nada da će sutra imati priliku pokazati sve na čemu su on i igrači radili.

– Svjesni smo da je Dinamo individualno jak i zato od početka moramo biti koncentrirani. Dinamo ima 12 bodova prednosti, ali o tome ne razmišljamo. Želimo igrati napadački, ali pokazali smo da možemo biti taktički disciplinirani i momčadski se braniti, rekao je Kopić.

Navijačima je poručio da će vidjeti odlučan i borben Hajduk i da igrači jedva čekaju izaći na teren i dati sve od sebe.

By | 2018-02-17T13:24:46+01:00 17.02. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment