Kožulj potpisao. Dolazi li Kalaica?

Mladi centralni vezni igrač iz BIH premijerligaša Širokog Brijega Zvonimir Kožulj danas je potpisao svoj ugovor za Hajduka. Ovi mladi vezni igrač (22) kojeg smo već najavili , nakon vrlo dobre sezone u Širokom Brijegu zavrijedio je i poziv u reprezentaciju BIH te pristupio klubu za kojeg navija od djetinjstva. O svom dolasku u Split je rekao:

Sretan sam što sam stigao u Hajduk, veliki klub. Nadam se da ću svojim igrama i prezentacijama na terenu opravdati ukazano povjerenje, a posebno se veselim igranju pred prepunim Poljudom. 

Ovaj vezni igrač sa ofenzivnim sklonostima koji je rođen u Ljubuškom, Bio je ugovorom vezan sa Širokim Brijegom a prema pisanju BIH medija njegov bivši kliub očekuje transfer od 200.000 Eura. Karijeru je Kožulj započeo u mostarskom Zrinjskom te igrao za Vitez i Branitelj uz Široki Brijeg.

Nakon potpisa Kožulja , svi se nadaju dolasku mladog Branimira Kalaice. Kalaica ima dobre inozemne ponude ali mogućnost napretka kroz igranje u Hajduku intrigira i njega i roditelje. Hajduk ga želi a na mladom reprezentativcu je odluka.

By | 2016-06-14T16:11:07+02:00 14.06. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment