Leko nakon Rijeke: Ekipa izgleda kao da nema trenera ni dušu!

Trener Ivan Leko nakon Jadranskog derbija bio je kritički raspoložen:
Nemoguće sam razočaran i tužan i ljut, i na sebe… Drugo je poluvrijeme bilo teško gledati, ovo izgleda kao ekipa koja nema ni trenera ni dušu. Možda smo bili prerano dobri na pripremama, a kad je utakmica pod stresom, izgubiš zasluženo, tučeš neke “kende”, još te Bog pogleda pa dobiješ dva penala, ali neće… Zna bit lipo kad pobjeđujemo, a kad gubimo, treba reći – loši smo, ništa smo.
Prvo smo poluvrijeme na ovim uvjetima bili dobri. Igrali smo kontra vjetra i bili bolji nego u nastavku. Očekivao sam da ćemo ih zabiti u 16 metara. Da mi tako treniramo, ja bih rekao, i to je isto nogomet – ali tako ne treniramo. Netko to vidi i tako nećeš pobijediti.
Prvo treba priznati da smo loši. Mi svi zajedno. Ja prvi. Jer sam krivo vidio i procijenio. A onda od sutra treba pokazati što imamo i kakvo nam je srce. Hoćemo li se sakriti ili ići glavom gore. Frajeri se dignu i isprovociraju sreću za sljedeću utakmicu.
Bio bih smiješan da pričam o tome. Ova ekipa je s istim kadrom bila druga, pobjeđivala sve redom. Malo od onih koji su otišli se naigralo. Imamo mi dovoljno igrača za dobiti utakmicu – zaključio je Leko.
Mi smo u klubu od osam ujutro do šest popodne, možda je i to previše. Mi ćemo se dignuti, početi igrati nogomet i pobjeđivati.
Što se tiče Sahitija, peh, teška ozljeda. Nadam se da neće biti dramatično kao što je izgledalo.
By | 2023-02-05T20:54:48+01:00 05.02. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment