Livaja: Mi uvijek moramo biti opasni!

Nakon pobjede u Puli popričali smo s Marko Livaja junak pobjeda s tri svoja pogotka

Sigurno da sam sretan zbog prvog hattricka za Hajduk. Dosta dobro smo kontrolirali utakmicu, na kraju smo dali dva pogotka iz penala koja su bila zaslužena. Mislim da smo se dobro psihički digli nakon poraza od Rijeke jer smo tada svi bili dosta utučeni. Naravno da je normalno da ima uspona i padova, tokom cijele sezone moramo biti pravi i igrati svaku utakmicu na pobjedu. Danas smo odigrali dobru utakmicu.

Sigurno da mogu još više i bolje. Ima dosta mjesta za napredak. Moje je da radim, golovi dolaze, zadovoljan sam. Mislim da mogu ovako nastaviti.

Mislim da smo u prvom dijelu bili izravni ali previše išli u širinu. Imali smo takav problem i protiv Rijeke. Igrali smo, kontrolirali utakmicu ali nismo bili opasni. Sigurno da to moramo popraviti. To mora biti puno bolje. Mi uvijek moramo biti opasni. Drugo poluvrijeme kada smo otpustili kočnice, bili direktni prema golu, došli smo do dvije situacije gdje je bio “penal”. Imao dobre igrače i idemo raditi još jače do kupa u Biogradu.

Vratio se Kalinić, zaigrali Katić i Kačaniklić …..

Neosporno je da su to kvalitetni igrači. Sada smo dobili novu širinu. Oni su imali probleme sada su u redovnom trenažnom procesu. Sigurno da će nam pomoći ovih deset dana za dodatno uigravanje.

Foto: Luka Mladinić /Hajdučki portal/

 

By | 2021-09-12T20:23:43+00:00 12.09. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment