Ljubić potpisao novi ugovor!

Marin Ljubić potpisao je novi ugovor  s Hajdukom i tako barem djelomično riješio problem vratara na Poljudu. Ugovor je potpisan do 30.lipnja 2022.g. nakon dugog „pregovaranja“.

Naime, nakon sporazumnog raskida ugovora s Tomislavom Dukom, a sada i ozljede Josipa Posavca, u prvoj momčadi ostao je samo Goran Blažević kojem su nedavno na treninzima priključeni i mlađi vratari poput Davora Matijaša i Vice Baždarića. Ljubić je posljednjih par tjedana bio u drugoj momčadi dok se nije riješio njegov status jer je dvadesetdvogodišnjem vrataru ugovor isticao ove sezone. Nakon dugih razgovora, obje su strane pronašle kompromis pa  je mladi vratar produžio vjernost bijelom dresu do 2022.godine. Ljubić je ukupno upisao osam službenih utakmica za prvu momčad Hajduka, a ove je sezone branio triput u prvenstvu i to protiv Gorice, Osijeka i Dinama gdje ga je savladati uspio jedino Osijekov Mance.

Nakon uspješnih pregovora komentar na Ljubićevo potpisivanje ugovora dao je predsjednik Marin Brbić: “Jako smo zadovoljni što su pregovori okončani na najbolji mogući način za igrača i Klub. Obje strane pronašle su kompromis nakon dugih razgovora, učinili smo sve da mladi i talentirani vratar ostane dio naše momčadi, a isto tako pri tom smo gledali da budu zadovoljeni interesi Kluba. Marin Ljubić je vratar ponikao u Hajdukovoj Akademiji koja je oduvijek proizvodila sjajne vratare reprezentativnog kalibra te se nadamo da će i Marin krenuti stopama svojih prethodnika”.

By | 2019-11-08T16:05:18+00:00 08.11. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment