Lovre Kalinić potpisao za Hajduk!

To je vijest koju su priželjkivali svi hajdukovci. Naš kapetan Lovre Kalinić raskinuo je ugovor s Aston Vilom te potpisao novi trogodišnji ugovor s Hajdukom. 32-godišnji Solinjanin sada ima ugovor do 2025. godine. Svoj potpis danas je stavio u Bad Waltersdorfu gdje se momčad sprema za nadolazeću prijateljsku utakmicu s Gentom.

Evo što je kazao Lukša Jakobušić nakon potpisa:

Potpisali smo ugovor s našim kapetanom, svi znaju što on znači za ovaj Klub. Došao je u jednom teškom trenutku, kako za mene, tako dijelom i za Klub. Dva puta smo produživali posudbu, a danas smo potpisali trogodišnji ugovor. Svi znate što Lovre znači za svlačionicu i teren, ali mi u Upravi znamo što on znači za Hajduk i širu javnost. Prije svega govorimo o jednoj moralnoj vertikali i ovo je velika stvar za nas. Zahvaljujem se njemu, njegovoj obitelji, zastupnicima i Aston Villi koja je prihvatila raskid ugovora. Nemam što posebno dodati, osim zaželjeti da Lovre ostane onakav kakav je.

Mindaugas Nikoličius: se obratio također biranim riječima

Za nas je bilo ključno zadržati kapetana, obje strane imale su iste želje, bilo je pitanje tehnike kako ćemo se dogovoriti. Sretni smo i ponosni što Lovre ostaje, on je vođa i ključni član svlačionice. Zajedno želimo u sljedećim godinama ostvariti velike stvari za Hajduk.

Za kraj evo što je rekao Lovre Kalinić:

Hajduk se nikada ne može odbiti. Vratio sam se ovdje u zahtjevnom trenutku moje karijere, klub mi je dao šansu da vratarski oživim i jednostavno ovu priliku da potpišem za Hajduk nisam htio propustiti. Moja jedina želja je bila da ostanem tu i to se na kraju ostvarilo.

By | 2022-07-01T16:45:31+00:00 01.07. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment