Marko Livaja se vratio u Hajduk!

Doskorašnji igrač grčkog AEK-a Marko Livaja vratio se na Poljud. Prava je ovo “bomba” za sve navijače Hajduka kada se zna da ga Transfermarkt cijeni sa gotovo 3 milijuna eura . 27-godišnji napadač koji je bio i reprezentativac Hrvatske se nakon 11 godina vraća u bijeli dres, a s Hajdukom je potpisao ugovor do kraja ove natjecateljske sezone nakon što je raskinuo ugovor s grčkim prvoligašom. Livaja je prije mjesec dana najavio da neću produžiti ugovor u AEK-u i očito je obiteljska situacija presudila da postane ponovno stankovnik poljudske svlačionice. Evo što je kazao za klupsku stranicu:

Sretan sam što se nakon toliko vremena ponovno vraćam kući i veselim se novim prilikama i izazovima na domaćem terenu. Drago mi je što ću s voljenim klubom pokušati ostvariti zajedničke ciljeve i nadam se što boljim rezultatima.      

Marko Livaja je sa nogometoma stratao u GOŠK-u da bi zatim u vranjičkom Omladincu sa 15 godina imao seniorski nastup. Zatim je prešao u Hajduk, a potom otišao u talijanski Inter te imao bogatu inozemnu karijeru. Redali su se švicarski Lugano, talijanski Cesena, Atalanta, Empoli, ruski Rubin Kazan, španjolski Las Palmas te doskorašnji grčki AEK iz Atene.

By | 2021-02-18T01:09:00+00:00 17.02. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment