Naša dica produžila vjernost najdražem klubu

Šest mladih igrača, donedavnih juniora, produžili su danas ugovore s Hajdukom. Borna Buljan (18), Jere Vrcić  (18), Mateo Jurić-Petrašilo (18), Niko Đolonga (19) i Šimun Hrgović (19) potpisali su ugovore na dvije godine uz opciju produženja za još jednu. Roko Brajković (18) potpisao je ugovor na tri godine uz opciju produženja za još jednu godinu.

Evo što je tom prilikom za hajduk.hr izjavio voditelj akademije “Luka Kaliterna”, Boro Primorac:
– Sretan sam, čestitam igračima, oni su danas ovdje zato što su dobri i zato što posjeduju kvalitetu. Zahvaljujem se ovom prilikom i svim trenerima koji su radili s njima, Akademija je velika organizacija te u njihovom odgoju osim trenera sudjeluju i pedagozi, psiholozi i ostali vrijedni djelatnici. Tako da svima njima danas čestitam. Nadam se da će u skoroj budućnosti neki od njih zaigrati za prvu momčad

Svoje zadovoljstvo nije skrivao ni sportski direktor Bijelih, Mindaugas Nikoličius:
– Svi ovi momci prošli su pripreme s nama gdje su pokazali određenu kvalitetu. Za sve njih imamo plan i program daljnjeg razvoja te se nadamo da će što više njih završiti kao dio prve momčadi i dati doprinos našim rezultatima. Planski radimo s mladim igračima i stalno pratimo njihove nastupe i razvoj. Sada smo angažirali i osobu koja se brine isključivo o igračima u našim partnerskim klubovima Radomlju, Solinu i Širokom Brijegu. Svaki tjedan imamo sastanak i analizu nastupa i trenutnog stanja igrača u našim klubovima partnerima.

Dico, čestitamo na produženju vjernosti najdražem dresu i opravdajte onu: “Zlatna prošlost, svijetla budućnost!” ❤️💙✍🏻

By | 2023-07-18T22:36:22+02:00 18.07. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment