Na Poljudu se mijenja travnjak!

Kao što je bilo najavljeno na Gradskom stadionu u Poljudu Poljuda jutros su započeli radovi na uklanjanju starog travnjaka te pripremne radnje za postavljanje hibridnog travnjaka najnovije generacije. Predviđeno trajanje radova je otprilike 40 dana. U međuvrmenu Hajduk će na pripreme

Član Uprave HNK Hajduk Ivan Matana je rekao: 

Započeli smo s našim dijelom posla sukladno planu koji se odnosi na uklanjanje i pripremu podloge za postavljanje hibridnog travnjaka. Mislim da nije potrebno isticati važnost ovog infrastrukturnog projekta te činjenicu da će Hajduk napokon dobiti travnjak kakav zaslužuje. Očekujemo da će prva faza, uklanjanja i pripreme podloge, koju izvodi tvrtka Jadro, završiti do 4. lipnja, a nakon toga započinje postavljanja hibrida najnovije generacije na kojem će prva momčad zaigrati na početku sljedeće sezone.

Svima je poznato da su HNK Hajduk i HNS potpisali ugovor o ugradnji hibridnog travnjaka, a Grad Split je kako vlasnik stadiona Hajduku dao suglasnost za izmjenu travnjaka. Početku radova na Poljudu danas je prisustvovao i izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić: 

Zahvaljujem se prije svega predsjedniku Lukši Jakobušiću i njegovim suradnicima na prijemu, drago mi je da su danas i službeno započeli radovi uklanjanja postojećeg travnjaka na glavnom terenu stadiona Poljud te su započete pripremne radnje za polaganje novog, hibridnog travnjaka. Duboko se nadam da će promjena travnjaka biti završena u zadanim rokovima te da će novi travnjak spreman dočekati početak sezone i kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska – Slovenija koja se igra na Poljudu 7. rujna.

By | 2021-05-25T01:03:54+00:00 25.05. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment