Posavec: Sve je dobro ispalo za nas !

Ovom pobjedom Hajduk se vratio na željeno drugo mjesto, evo kako vratar bijelih Josip Posavec to vidi:

– U samoj pripremi utakmice pričali smo i znali smo da nas čeka teška utakmica. Istina, Belupo je došao bez dosta standardnih igrača, ali u ovoj ligi je sve je izjednačeno i svaka je utakmica teška, ništa se ne može i neće dobiti tek tako. Svima nama je bilo teško nakon poraza od Lokomotive u zadnjoj minuti. Izdržali smo sve što je trebalo.

Zatim je dodao:

– Imao sam uvjerenje i gotovo bio siguran da će Matheus promašiti jedanaesterac. Vidio sam strah u njegovim očima. Bio sam uvjeren da to neće završiti dobro po njega. Hvala Bogu, ispalo je dobro za nas.

Hajduk ide dalje……..

– Žao mi je da smo na samom početku, nažalost, propustili realizirati neke prilike, mogli smo pobjeći i odlijepiti se u nekim utakmicama. Opet držimo sve u svojim rukama. Kada ovisiš o sebi, onda možeš utjecati. Sad nam slijedi Gorica, oni su baš jako nezgodna ekipa, puna iskustva i dobrih pojedinaca. Vidite, danas su slavili u Rijeci. Čvrsti su, neugodni, pogotovo na svom terenu. Nama će u Gorici biti jako teško, ali mi ćemo se pripremiti i idemo po tri boda. Sve ovisi o nama.

By | 2020-06-27T01:17:42+00:00 26.06. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment